vanMoof fietsen

vanmoof e-bikes

VanMoof is een Nederlands fietsenmerk dat zich richt op elektrische fietsen. Het bedrijf is opgericht in 2009 en heeft inmiddels een wereldwijde reputatie opgebouwd met hun unieke designs en innovatieve technologie.

VanMoof is niet alleen functioneel, maar ook zeer stijlvol ontworpen. Ze hebben een strak, minimalistisch design en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en uitvoeringen. Daarnaast zijn de elektrische fietsen van VanMoof voorzien van slimme technologie, zoals een geïntegreerd slot, een touchscreen display en een app waarmee je jouw fiets kunt volgen en ontgrendelen.

vanMoof Fietsverzekering afsluiten

Bij het kiezen van een fietsverzekering voor je vanMoof e-bike zijn er verschillende aspecten om in overweging te nemen:

Eigen risico

Bij sommige verzekeraars betaal je een eigen risico als je een claim indient. Controleer wat het eigen risico is en of je dit kunt betalen als er iets met je fiets gebeurt.

Eigen risico

Sommige verzekeringen hanteren een eigen risico bij schade of diefstal. Het is belangrijk om te weten hoe hoog dit eigen risico is, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Premie

De premie van een fietsverzekering kan variëren op basis van de dekking, waar je woont, de waarde van de fiets en eventuele extra’s. Vergelijk premies van verschillende verzekeraars om de beste deal te vinden.

Aanvullende dekkingen

Sommige verzekeraars bieden aanvullende verzekeringen aan, zoals een pechhulpdienst of een dekking voor accessoires. Het is belangrijk om te kijken of deze aanvullende verzekeringen voor jou relevant zijn.

Voorwaarden

Kortom, het is verstandig om een fietsverzekering af te sluiten voor je VanMoof e-bike. Zorg ervoor dat je de voorwaarden en dekking van de verzekering goed begrijpt voordat je een polis afsluit. Met de juiste dekking en anti-diefstal maatregelen kun je met een gerust hart van je e-bike genieten.

vanMoof promo video

Contact met vanMoof

Wanneer je een probleem hebt met je vanMoof e-bike, dan kan je daarvoor terecht bij een van de service punten in Nederland.

  • vanMoof Amsterdam: 020 330 7401
  • vanMoof Rotterdam: 020 330 7401
  • vanMoof Utrecht: 020 330 7401

FAQ vanMoof Fietsverzekering

Moet ik mijn VanMoof fiets laten registreren voordat ik een verzekering afsluit?

Ja, VanMoof raadt aan om je fiets te registreren op hun website voordat je een fietsverzekering afsluit. Dit zorgt ervoor dat de verzekeraar het serienummer van je fiets heeft en dat de verzekering van kracht is.

Is mijn VanMoof e-bike automatisch verzekerd als ik hem koop?

Nee, een fietsverzekering is niet inbegrepen bij de aankoop van een VanMoof e-bike. Je kunt echter wel een verzekering afsluiten via een externe verzekeraar.

Moet ik mijn VanMoof fiets op slot zetten om aanspraak te kunnen maken op mijn verzekering?

Ja, het is belangrijk om je VanMoof fiets op slot te zetten volgens de instructies van de fabrikant en de verzekeraar. Als je fiets gestolen wordt en niet op slot stond, kan de verzekeraar je claim afwijzen.

Hoe kan ik een claim indienen bij mijn VanMoof fietsverzekering?

Je kunt een claim indienen bij je VanMoof fietsverzekering door contact op te nemen met de verzekeraar en het schadeformulier in te vullen. Zorg ervoor dat je alle benodigde informatie en bewijsmateriaal bij de hand hebt om je claim snel en gemakkelijk af te handelen.

Betrouwbare informatie

Wij zijn een onafhankelijke website gespecialiseerd in elektrische fietsverzekeringen. Ons doel is het inzichtelijk en transparant maken van informatie over fietsverzekeringen en hiervoor werken we met een vast team van specialisten.

Keurmerk

Elektrischefietsverzekering.nl is gecertificeerd door: Logo Erkend Vergelijker

Ronald Veen

Informatie gecontroleerd door onze expert

De informatie op deze pagina is gecontroleerd door Ronald Veen. Hij is meer dan 5 jaar werkzaam voor Elektrischefietsverzekering.nl en specialist op het gebied van fietsverzekeringen.

Over ons

Elektrischefietsverzekering.nl neemt deel aan de collectieve vergunning in bemiddeling van Awin BV AFM Nummer: 12042897