Stella fietsverzekering

Elektrische fietsverzekering voor Stella fietsen

Bescherm je nieuwe Stella e-bike met een goede elektrische fietsverzekering.

Stella elektrische fietsen

Heb je zojuist een nieuwe Stella elektrische fiets gekocht? Gefeliciteerd! Om ervoor te zorgen dat je zorgeloos kunt genieten van je nieuwe aanwinst, is het belangrijk om een goede fietsverzekering af te sluiten. Waar moet je opletten bij het kiezen van de juiste e-bike verzekering?

Kingpolis Fietsverzekering

Kingpolis fietsverzekering

Een fietsverzekering die door Stella wordt aangeraden is de elektrische fietsverzekering van Kingpolis. De e-bikeverzekering van Kingpolis werd door de consumentenbond uitgeroepen tot de beste fietsverzekering. Kingpolis is partner van Stella Fietsen, waardoor je profiteert van een lagere premie. Vanaf slechts € 4,42 per maand is jouw Stella fiets all-risk verzekerd, inclusief pechhulp voor onderweg.

Kingpolis verzekering

Alle elektrische fietsverzekeraars

Gebruik dan onze handige elektrische fiets verzekering vergelijker

Fietsverzekering afsluiten

Bij het kiezen van een fietsverzekering voor uw Stella e-bike zijn er verschillende aspecten om in overweging te nemen:

Dekking

Zorg ervoor dat de verzekering zowel diefstal als schade dekt. Sommige verzekeringen bieden ook dekking voor vandalisme en pechhulp.

Looptijd

Fietsverzekeringen kunnen zowel op korte termijn (bijvoorbeeld één jaar) als op lange termijn (drie of vijf jaar) worden afgesloten. Een langlopende verzekering kan voordeliger zijn op de lange termijn.

Eigen risico

Controleer het eigen risico dat van toepassing is op de verzekering. Een lager eigen risico betekent vaak een hogere premie, maar kan in geval van schade of diefstal voordeliger zijn.

Premie

Vergelijk de premies van verschillende verzekeraars om de beste prijs-kwaliteitverhouding te vinden.

Aanvullende dekkingen

Overweeg aanvullende dekkingen zoals pechhulp, verhaalsrechtsbijstand of een ongevallenverzekering voor opzittenden.

Let op: Niet elke verzekeraar verzekert de accu standaard mee. Lees goed de kleine lettertjes om te weten hoe het zit met de accu, aangezien dit vaak een kostbaar en essentieel onderdeel is van je e-bike.

Advies per elekrische fiets merk

 • Batavus elektrische fiets
 • Cortina elektrische fiets
 • Gazelle elektrische fiets
 • Riese und Muller elektrische fiets
 • Sparta elektrische fiets
 • Stella elektrische fiets
 • Veloretti elektrische fiets
 • VanMoof elektrische fiets

Voor sommige elektrische fiets merken worden er voorwaarden gesteld aan de fietsverzekering.
Wil je alle elektrische fiets verzekeringen vergelijken? Gebruik dan onze handige elektrische fiets verzekering vergelijker

Contact met Stella fietsen

Heb je een vraag die na dit artikel nog onbeantwoord is? Via de onderstaande contactgegevens kun je direct contact opnemen met Stella Fietsen.

 • Telefoon: 0341 – 25 22 66
 • WhatsApp: 06 86 85 35 34
 • Adres: Oosteinderweg 90, 8072 PD, Nunspeet

FAQ Stella Fietsverzekering

Waarom zou ik een fietsverzekering afsluiten voor mijn Stella e-bike?

Het afsluiten van een fietsverzekering voor je Stella e-bike beschermt je tegen financiële gevolgen bij diefstal, schade of vandalisme. Zo kun je met een gerust hart genieten van je nieuwe fiets, wetende dat je onverwachte kosten gedekt zijn.

Hoeveel kost een fietsverzekering voor mijn Stella e-bike?

De kosten van een fietsverzekering variëren afhankelijk van de gekozen dekking, looptijd, eigen risico en aanvullende dekkingen. Vergelijk verschillende aanbieders om een verzekering te vinden die past bij je budget en wensen.

Hoe lang moet de looptijd van mijn fietsverzekering zijn?

Fietsverzekeringen kunnen worden afgesloten voor zowel korte termijn (bijvoorbeeld één jaar) als lange termijn (drie of vijf jaar). Een langlopende verzekering kan voordeliger zijn op de lange termijn, maar houd rekening met je persoonlijke situatie en voorkeuren bij het kiezen van een looptijd.

Wat is het eigen risico bij een fietsverzekering voor mijn Stella e-bike?

Het eigen risico is het bedrag dat je zelf moet betalen bij een gedekte gebeurtenis, zoals diefstal of schade. Een lager eigen risico betekent vaak een hogere premie, maar kan in geval van schade of diefstal voordeliger zijn. Controleer het eigen risico van de verschillende verzekeringsopties voordat je een beslissing neemt.

Hoe kan ik een claim indienen als mijn Stella e-bike gestolen of beschadigd is?

Neem contact op met je verzekeraar om een claim in te dienen. Zorg ervoor dat je alle benodigde informatie en documentatie, zoals aankoopbewijzen, serienummers en eventuele politierapporten, bij de hand hebt om het claimproces soepel te laten verlopen.

Betrouwbare informatie

Wij zijn een onafhankelijke website gespecialiseerd in elektrische fietsverzekeringen. Ons doel is het inzichtelijk en transparant maken van informatie over fietsverzekeringen en hiervoor werken we met een vast team van specialisten.

Keurmerk

Elektrischefietsverzekering.nl is gecertificeerd door: Logo Erkend Vergelijker

Ronald Veen

Informatie gecontroleerd door onze expert

De informatie op deze pagina is gecontroleerd door Ronald Veen. Hij is meer dan 5 jaar werkzaam voor Elektrischefietsverzekering.nl en specialist op het gebied van fietsverzekeringen.