Amslod fietsen

Amslod fietsen logo

Sinds 2015 heeft Amslod zich ontwikkeld tot één van de grootste e-bike merken van Nederland. Met de bekende slogan: “Met de A van Amslod!” laten zij zien dat ze staan voor kwaliteit. Daarnaast ben je voor een goedkope elektrische fiets bij Amslod ook aan het juiste adres. Doordat Amslod haar fietsen online verkoopt, en daarmee direct aan de consument levert, kunnen zij een eerlijke prijs garanderen. Betaalbaarheid en kwaliteit gaan hand in hand bij Amslod.

Op deze pagina lees je alles over waar je op moet letten bij het afsluiten van een verzekering voor jouw nieuwe Amslod e-bike.

Wat maak de e-bikes van Amslod uniek?

Of je nu op zoek bent naar een elektrische fiets voor dagelijks gebruik in de stad, voor ontspannen tochten in de natuur of voor lange afstanden, Amslod biedt een breed scala aan modellen om aan jouw behoeften en voorkeuren te voldoen.

Wat maakt de elektrische fietsen van Amslod bijzonder? De fietsen worden gemaakt met de allerbeste onderdelen, gepatenteerde aluminium frameconstructies en de modernste e-bike technieken. Zo hebben Amslod e-bikes bijvoorbeeld de grootste actieradius van Nederland. Met een Amslod e-bike kies je voor kwaliteit en veiligheid tegen een lage prijs.

Fietsverzekering afsluiten

Bij het kiezen van een fietsverzekering voor uw Amslod e-bike zijn er verschillende aspecten om in overweging te nemen:

Dekking

Zorg ervoor dat de verzekering zowel diefstal als schade dekt. Sommige verzekeringen bieden ook dekking voor vandalisme en pechhulp.

Looptijd

Fietsverzekeringen kunnen zowel op korte termijn (bijvoorbeeld één jaar) als op lange termijn (drie of vijf jaar) worden afgesloten. Een langlopende verzekering kan voordeliger zijn op de lange termijn.

Eigen risico

Controleer het eigen risico dat van toepassing is op de verzekering. Een lager eigen risico betekent vaak een hogere premie, maar kan in geval van schade of diefstal voordeliger zijn.

Premie

Vergelijk de premies van verschillende verzekeraars om de beste prijs-kwaliteitverhouding te vinden.

Aanvullende dekkingen

Overweeg aanvullende dekkingen zoals pechhulp, verhaalsrechtsbijstand of een ongevallenverzekering voor opzittenden.

Let op: Niet elke verzekeraar verzekert de accu standaard mee. Lees goed de kleine lettertjes om te weten hoe het zit met de accu, aangezien dit vaak een kostbaar en essentieel onderdeel is van je e-bike.

Contact met Amslod

Heb je een vraag die na het lezen van dit artikel nog onbeantwoord is? Via de onderstaande contactgegevens kun je direct contact opnemen met Amslod:

  • Telefoon: 038-202 0808
  • E-mail: contactformulier op de website van Amslod
  • Adres: Blankenstein 260, 7943 PG, Meppel

FAQ Amslod Fietsverzekering

Wat dekt een verzekering voor mijn Amslod e-bike?

Een elektrische fietsverzekering kan verschillende dekkingen bevatten, zoals dekking bij diefstal, schade en/of ongevallen. Het is belangrijk om de polisvoorwaarden van de verzekering te bekijken om te begrijpen welke specifieke risico’s gedekt worden.

Hoeveel kost een fietsverzekering voor mijn Amslod e-bike?

De premiekosten voor een e-bikeverzekering kunnen per verzekeraar en per verzekering variëren. De kosten worden meestal bepaald aan de hand van verschillende factoren, waaronder de waarde van je fiets, het type dekking, je woonplaats en eventuele aanvullende dekkingen die je kiest. Het is belangrijk om verschillende verzekeraars te vergelijken om de beste prijs-kwaliteitverhouding te vinden.

Moet ik mijn elektrische fiets van Amslod verzekeren?

Het verzekeren van je e-bike tegen diefstal is sterk aanbevolen. E-bikes zijn erg gewild bij dieven vanwege hun waarde. Daarnaast zorgt een verzekering ervoor dat je niet voor onverwachte kosten komt te staan in het geval van schade of ongevallen.

Wat is het eigen risico bij een fietsverzekering voor mijn Amslod e-bike?

Het eigen risico is het bedrag dat je zelf moet betalen bij een gedekte gebeurtenis, zoals diefstal of schade. Een lager eigen risico betekent vaak een hogere premie, maar kan in het geval van schade of diefstal voordeliger zijn. Vergelijk het eigen risico van de verschillende verzekeringsopties en bepaal welk eigen risico het best bij jouw situatie past.

Worden accessoires van mijn Amslod e-bike gedekt door de verzekering?

De dekking van accessoires en aanpassingen aan je e-bike kan verschillen per verzekeraar. Sommige verzekeringen bieden standaard dekking voor accessoires, terwijl andere mogelijk aanvullende opties hebben om ze op te nemen in je verzekering. Vergelijk verschillende verzekeraars om te bepalen welke verzekering het best aansluit op jouw behoeften en situatie.

Betrouwbare informatie

Wij zijn een onafhankelijke website gespecialiseerd in elektrische fietsverzekeringen. Ons doel is het inzichtelijk en transparant maken van informatie over fietsverzekeringen en hiervoor werken we met een vast team van specialisten.

Keurmerk

Elektrischefietsverzekering.nl is gecertificeerd door: Logo Erkend Vergelijker

Ronald Veen

Informatie gecontroleerd door onze expert

De informatie op deze pagina is gecontroleerd door Ronald Veen. Hij is meer dan 5 jaar werkzaam voor Elektrischefietsverzekering.nl en specialist op het gebied van fietsverzekeringen.

Over ons

Elektrischefietsverzekering.nl neemt deel aan de collectieve vergunning in bemiddeling van Awin BV AFM Nummer: 12042897