vanMoof fietsverzekering

Elektrische fietsverzekering voor Koga fietsen

Bescherm je nieuwe Koga E-bike met een goede elektrische fietsverzekering.

Koga elektrische fietsen

Koga is een Nederlands fietsmerk dat al sinds 1974 fietsen produceert. Het merk staat met de slogan: ‘crafted to perform’, voor kwaliteit. Om die reden wordt elke Koga fiets ontworpen en handgemaakt in Nederland. Op die manier worden zelfs de kleinste details geperfectioneerd, zodat je kunt genieten van een elektrische fiets die zowel sportief als comfortabel is. Op deze pagina vind je alles over het afsluiten van een elektrische fietsverzekering voor jouw nieuwe Koga e-bike.

Wat maak Koga uniek?

Koga is een merk dat sterk verbonden is met de wielersport. Bij Koga beschikken ze hierdoor over veel kennis en technologie die zij inzetten bij het ontwerpen van de fietsen. Daarnaast is er voor iedere fietsliefhebber wel een geschikte Koga e-bike. Zo zijn er sportievere modellen voor de lange afstanden, lichte stadsfietsen en fietsen met krachtige motor. Daarnaast biedt Koga levenslange garantie bij constructiefouten.

Allianz Assistance Fietsverzekering

Allianz Assistance Fietsverzekering uitgelicht

Bij Allianz Assistance begrijpen we dat je veel waarde hecht aan je Koga. Daarom bieden wij een fietsverzekering aan waarmee je jouw fiets al vanaf enkele euro’s per maand kunt verzekeren tegen diefstal. Op deze manier wordt fietsen niet alleen gezond, maar ook betaalbaar én zorgeloos.

 • beoordeeld met 5 sterren
 • tot 3 jaar aankoopwaarde vergoed
 • optioneel: garantie verlengen van de accu
Allianz Assistance fietsverzekering

Alle elektrische fietsverzekeraars

Gebruik dan onze handige elektrische fiets verzekering vergelijker

Koga Fietsverzekering afsluiten

Bij het kiezen van een fietsverzekering voor je Koga e-bike zijn er verschillende aspecten om in overweging te nemen:

Eigen risico

Bij sommige verzekeraars betaal je een eigen risico als je een claim indient. Controleer wat het eigen risico is en of je dit kunt betalen als er iets met je fiets gebeurt.

Eigen risico

Sommige verzekeringen hanteren een eigen risico bij schade of diefstal. Het is belangrijk om te weten hoe hoog dit eigen risico is, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Premie

De premie van een fietsverzekering kan variëren op basis van de dekking, waar je woont, de waarde van de fiets en eventuele extra’s. Vergelijk premies van verschillende verzekeraars om de beste deal te vinden.

Aanvullende dekkingen

Sommige verzekeraars bieden aanvullende verzekeringen aan, zoals een pechhulpdienst of een dekking voor accessoires. Het is belangrijk om te kijken of deze aanvullende verzekeringen voor jou relevant zijn.

Voorwaarden

Kortom, het is verstandig om een fietsverzekering af te sluiten voor je Sparta e-bike. Zorg ervoor dat je de voorwaarden en dekking van de verzekering goed begrijpt voordat je een polis afsluit. Met de juiste dekking en anti-diefstal maatregelen kun je met een gerust hart van je e-bike genieten.

Advies per elektrische fiets merk

 • Batavus elektrische fiets
 • Cortina elektrische fiets
 • Gazelle elektrische fiets
 • Riese und Muller elektrische fiets
 • Sparta elektrische fiets
 • Stella elektrische fiets
 • Veloretti elektrische fiets
 • VanMoof elektrische fiets

Voor sommige elektrische fiets merken worden er voorwaarden gesteld aan de fietsverzekering.
Wil je alle elektrische fiets verzekeringen vergelijken? Gebruik dan onze handige elektrische fiets verzekering vergelijker

Contact met Koga

Heb je een vraag die na het lezen van dit artikel nog onbeantwoord is? Via de onderstaande contactgegevens kun je direct contact opnemen met Koga:

 • E-mail: contactformulier op de website van Koga
 • Adres: Akulaan 2, 6717 XN, Ede

FAQ Sparta Fietsverzekering

Hoeveel kost het om mijn Koga e-bike te verzekeren?

De kosten van het verzekeren van je Koga e-bike hangen af van verschillende factoren, waaronder de waarde van je fiets, de dekking die je kiest, en je locatie. Je kunt het beste verschillende verzekeringsmaatschappijen met elkaar vergelijken om te bepalen welke elektrische fietsverzekering het best bij jouw situatie past.

Zijn de extra onderdelen en accessoires van mijn Koga e-bike ook verzekerd?

Dit hangt af van je specifieke polis. Sommige verzekeringen bieden dekking voor accessoires en (extra) onderdelen, terwijl andere dit alleen doen als je een extra premie betaalt. Zorg ervoor dat je dit controleert in de polisvoorwaarden voordat je een verzekering afsluit.

Moet ik mijn Koga e-bike registreren om een verzekering af te sluiten?

Ja, de meeste verzekeringsmaatschappijen vereisen dat je je e-bike registreert bij het afsluiten van een verzekering. Dit helpt bij het identificeren en traceren van je fiets in geval van diefstal.

Als ik mijn Koga e-bike in het buitenland gebruik, ben ik dan nog steeds verzekerd?

Sommige fietsverzekeringen bieden wereldwijde dekking, terwijl andere alleen dekking bieden in het land waar de polis is afgesloten. Als je van plan bent om je e-bike in het buitenland te gebruiken, moet je dit controleren voordat je een verzekering afsluit.

Betrouwbare informatie

Wij zijn een onafhankelijke website gespecialiseerd in elektrische fietsverzekeringen. Ons doel is het inzichtelijk en transparant maken van informatie over fietsverzekeringen en hiervoor werken we met een vast team van specialisten.

Keurmerk

Elektrischefietsverzekering.nl is gecertificeerd door: Logo Erkend Vergelijker

Ronald Veen

Informatie gecontroleerd door onze expert

De informatie op deze pagina is gecontroleerd door Ronald Veen. Hij is meer dan 5 jaar werkzaam voor Elektrischefietsverzekering.nl en specialist op het gebied van fietsverzekeringen.