Gazelle fietsen

Gazelle fietsen

Koninklijke Gazelle maakt al sinds 1892 fietsen. Al meer dan een eeuw staan zij bekend om het produceren van hoogwaardige fietsen. Gazelle heeft een duidelijke missie: fietsen leveren die zo licht, van de beste kwaliteit en comfortabel mogelijk zijn. Daarnaast houdt Gazelle zich continu bezig met het nog slimmer maken van het design van hun fietsen. Met een uitgebreid assortiment aan elektrische fietsen heeft Gazelle voor zowel liefhebbers van lange afstanden als voor fietsers in de stad altijd een geschikte E-bike.

Gazelle connect

Heeft optimale bescherming van je elektrische fiets jouw voorkeur? Dan kun je het best kiezen voor één van de gazelle ‘connect e-bikes’. Dit zijn elektrische fietsen met ingebouwde GPS-bescherming. De fiets bevat een chip die je kunt verbinden met een app op je mobiele telefoon, zodat je altijd kunt zien waar je fiets zich bevindt. Hierdoor kan de elektrische fiets bij diefstal eenvoudig terug worden gevonden. Voor de Gazelle connect e-bikes kun je een speciale Connect-fietsverzekering afsluiten. Deze verzekering wordt aangeboden door:

  • ANWB
  • ENRA
  • Kingpolis

Fietsverzekering afsluiten voor een Gazelle

Bij het kiezen van een fietsverzekering voor je Gazelle e-bike zijn er verschillende aspecten om in overweging te nemen:

Dekking

Kijk goed naar de dekking die de verzekering biedt. De meeste verzekeringen dekken diefstal, maar sommige bieden ook dekking tegen schade en vandalisme.

Eigen risico

Sommige verzekeringen hanteren een eigen risico bij schade of diefstal. Het is belangrijk om te weten hoe hoog dit eigen risico is, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Premie

De premie is de prijs die je betaalt voor de verzekering. Let erop dat de premie betaalbaar is voor jouw budget, maar ook dat de dekking voldoende is.

Aanvullende dekkingen

Sommige verzekeraars bieden aanvullende verzekeringen aan, zoals een pechhulpdienst of een dekking voor accessoires. Het is belangrijk om te kijken of deze aanvullende verzekeringen voor jou relevant zijn.

Voorwaarden

Lees de voorwaarden van de verzekering goed door voordat je deze afsluit. Zo weet je precies waar je wel en niet voor verzekerd bent.

Door deze zaken in gedachten te houden, kun je een weloverwogen beslissing maken bij het afsluiten van een fietsverzekering voor je Gazelle e-bike.

Contact met Koninklijke Gazelle

Heb je een vraag die na dit artikel nog onbeantwoord is? Via de onderstaande contactgegevens kun je direct contact opnemen met Koninklijke Gazelle.

  • Telefoon: 0900 7070707
  • Adres: Wilhelminaweg 8, 6951 BP Dieren
  • Email: klantenservice@gazelle.nl

FAQ Batavus Fietsverzekering

Moet ik mijn Gazelle e-bike verzekeren?

Het is sterk aanbevolen om je Gazelle e-bike te verzekeren. Een fietsverzekering biedt financiële bescherming in geval van diefstal, schade of ongevallen. Het geeft je gemoedsrust en dekking voor onvoorziene gebeurtenissen waar je mee te maken kunt krijgen.

Waar kan ik een fietsverzekering voor mijn Gazelle e-bike afsluiten?

Je kunt bij verschillende verzekeraars een verzekering voor je Gazelle e-bike afsluiten. Het is raadzaam om verschillende verzekeringsmaatschappijen te vergelijken om de beste prijs-kwaliteitverhouding en dekkingsopties te vinden die aansluiten bij jouw behoeften.

Wat dekt een fietsverzekering voor mijn Gazelle e-bike?

Een fietsverzekering voor je Gazelle e-bike kan verschillende dekkingen omvatten, zoals diefstaldekking, schadevergoeding en ongevallendekking. De exacte dekking varieert per verzekeraar en per polis. Lees de polisvoorwaarden zorgvuldig door om te begrijpen welke risico’s worden gedekt.

Kan ik accessoires toevoegen aan mijn fietsverzekering voor mijn Gazelle e-bike?

Ja, veel fietsverzekeringen bieden de mogelijkheid om accessoires toe te voegen aan je verzekering. Dit kan handig zijn als je waardevolle accessoires hebt, zoals een GPS systeem, fietstassen of een kinderzitje. Bekijk de polisvoorwaarden van de verzekeraar voor meer informatie over het verzekeren van accessoires.

Wat kost het om mijn Gazelle e-bike te verzekeren?

De kosten van een fietsverzekering voor je Gazelle e-bike zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals de waarde van je fiets, het type dekking, je woonplaats en eventuele aanvullende dekkingen. Het is raadzaam om de premies en dekkingen van verschillende verzekeraars te vergelijken om de beste optie voor jou te vinden.

Betrouwbare informatie

Wij zijn een onafhankelijke website gespecialiseerd in elektrische fietsverzekeringen. Ons doel is het inzichtelijk en transparant maken van informatie over fietsverzekeringen en hiervoor werken we met een vast team van specialisten.

Keurmerk

Elektrischefietsverzekering.nl is gecertificeerd door: Logo Erkend Vergelijker

Ronald Veen

Informatie gecontroleerd door onze expert

De informatie op deze pagina is gecontroleerd door Ronald Veen. Hij is meer dan 5 jaar werkzaam voor Elektrischefietsverzekering.nl en specialist op het gebied van fietsverzekeringen.

Over ons

Elektrischefietsverzekering.nl neemt deel aan de collectieve vergunning in bemiddeling van Awin BV AFM Nummer: 12042897